Over de kapsalon

ik word blij van een goed kapsel!

In mijn gezellige kleine kapsalon ontvang ik al jaren dames, heren en kinderen voor een professionele kappersbehandeling.

Professioneel, omdat ik met grote regelmaat trainingen volg op het gebied van knip, kleur- en opsteektechnieken. Dat maakt dat ik steeds op de hoogte ben van de nieuwste trends en dat mijn productkennis altijd up-to-date is. Ik maak gebruik van producten van de merken Artistique, Deheb en de plantenkleuringen van Rodolphe & co.

Door mijn kennis en vakmanschap, maar zeker ook door de ontspannen en gezellige sfeer bij mij in de salon, zult u zich zeker thuis voelen. Uw haar is bij mij in goede handen.

Mag ik ook u blij maken met een goed kapsel?

Een afspraak is snel gemaakt.

Kapsalon Rian
Hoofdstraat 31a
5528 AG Hoogeloon

Tel.nr. 0497-681498

Wie ben ik?

 

Rian
Werkzaam op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Sinds 1988 ben ik eigenaresse van de salon. Wat ik vooral leuk vindt is de afwisseling in ons vak , knippen, kleuren , stijlen. Ook volg ik graag cursussen en workshops om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends.

Behandelingen

In de salon knippen, kleuren en stylen ik alle soorten haar van steil tot krullen, lang haar en kort haar en ik gebruik hiervoor producten van Artistique, Deheb en Rodolphe&Co.

Producten

In de kapsalon wordt gebruik gemaakt van Artistique, Deheb en de haarproducten van het merk Rodolphe&Co.

Artistique is een Nederlands merk en het heeft alles op gebied van kleur, verzorging- en stylingproducten, Deheb is een verzorgingslijn op basis van natuurlijke oliën en is siliconen, sulfaat en parabeen vrij.
Van Rodolphe&Co hebben we de Organic Infused Colors (100% natuurlijke plantenkleuringen) en de verzorging- en stylinglijn. De meeste producten zijn ECOCERT gecertificeerd.