Behandelingen

Ik ben gespecialiseerd in:

Meerdere keren per jaar volg ik verschillende cursussen om op de  hoogte te blijven van de nieuwste technieken, trends en producten.

Krullen

Ik, Rian, heb mij  gespecialiseerd in krullen knippen.  Ik werk  met de CURLSYS methode en de GLOBAL CURL techniek.

CURLSYS
Normaal pakt de kapper een bundeltje haar en knipt dit recht af, snijdt het of knipt het in. Bij de CURLSYS methode pak ik, na het wassen, een bundeltje haar wat van nature al bij elkaar hoort en knip dit, met een speciale schaar, in een curve. Ik knip zowel linkshandig als rechtshandig.  Door de geknipte curve valt het uiteinde van het haar in een soort ‘penseeltje’  waardoor het beter krult, soepeler valt en het voelt luchtiger aan. (ook geschikt voor gepermanent haar)

GLOBAL CURL
Bij deze techniek ga ik in droog haar, op een speciale manier, knipjes maken in het haar. Dit doe ik pluk voor pluk. Nadien was ik het met de producten van Deheb en knip ik het d.m.v. een speciale techniek op de juiste lengtes, eventueel met lagen. Deze techniek gebruik ik bij mensen waar het haar meer een slag heeft van nature en die meer krul willen.

Allebei de behandelingen duren  1  tot 1.5 uur, vandaar dat ze wat duurder zijn dan gewoon knippen. Houdt er ook rekening mee dat het haar meer op gaat krullen waardoor het korter lijkt.

Prijzen vanaf € 38,00.
Als het haar van tevoren nog echt in model geknipt moet worden dan komt er nog een meerprijs bij.

Tips:

  • Wil je een van deze behandelingen? Kom dan met droog haar naar de salon. Wij kunnen dan beter zien en bespreken wat anders mag en wat jou stoort in het kapsel.
  • Gebruik bij krulhaar producten zonder siliconen*, parabenen* en sulfaten* (CG methode) Voor steil haar is dit ook een aanrader.

Informeer wat mogelijk is.
Deze techniek is ook te gebruiken in gepermanent haar.

*Siliconen is een micro plastic wat om het haar gaat zitten. Vaak ontstaat er een build-up waardoor het haar zwaarder en futlozer valt.
*Parabenen deze zorgen voor houdbaarheid product.
*Sulfaten een sterke reiniger en droogt haar en huid meer uit.

Voor en Na foto's:

WordPress Image Gallery Plugin WordPress Image Gallery Plugin

Opsteken

Heb je een feestje! Laat dan je haar mooi föhnen en/of opsteken. Er is heel veel mogelijk. Een mooie vlecht tot mooie waves of een  Updo. Wil je vooraf inspiratie opdoen kijk dan op Instagram of Pinterest.

Klik op de knop om het volledige portfolio te bekijken.

Folies

Door middel van  verschillende folietechnieken maken we mooie highlight,  lowlights en balayage’s.  Informeer wat er mogelijk is. Wij adviseren je graag!

Klik op de knop om het volledige portfolio te bekijken.